עץ המנגו הענק ומבנה נטוש
מתוך עמוד ענן
תקציר
תחנה 3 במסלול אל גבעות סתריה
•מקור עץ המנגו במזרח הודו, ומשם הוא
הופץ לעולם כולו.
•צבע קליפת המנגו אינו מעיד על בשלותו.
המדד היחיד לבשלות הפרי הוא ניחוחו.
•את הפרי יש לקטוף לפני הבשלתו,
אחרת הוא מתרכך, נושר מהעץ ונפגם.
•יש להניח לפרי להבשיל בטמפרטורת
החדר.
• פרי המנגו נחשב מקור טוב לברזל,
לוויטמין C ולוויטמין.
ליד עץ המנגו מבנה נטוש דו קומתי, בתשרי התשפ"א היו סולמות שאיפשרו עלייה על הגג.
המקור: הספר "עוטף נען"
הרחבה
סיווג: מטע / פרדס
נגישות:
מקור:Naannaan, טל ב.ש, Marikriber, שמעון כהן
תאריך עדכון: 10/17/2020 03:37:11
קישורים חיצוניים